کارگاه روانشناسی فرزند پروری و لذت فرزند داشتن
والدین برای مشاوره در مورد چگونگی تربیت فرزندان خود، به دنبال راهنمایی در مورد چگونگی واداشتن بچه ها به انجام مسئولیت های روزمره مانند انجام تکالیف و تمیز کردن اتاق های خود هستند و همچنین بینش در مورد بهترین راه ها برای کمک به آن ها در جلوگیری از رفتارهای ناسالم هستند. کارگاه روانشناسی فرزند پروری به والدین در تربیت و آموزش کودکان کمک خواهد کرد.
کارگاه روانشناسی فرزند پروری فقط مخصوص والدین جوان یا بی تجربه نیستند. آن ها برای همه کسانی که می خواهند والدین بهتری باشند، هستند. این کارگاه ها به منظور بهینه سازی یادگیری، افزایش توانایی ها و کاهش احساس انزوا و انتخاب رفتار غیرقابل قبول طراحی شده اند و در قالب های مختلفی از جمله کودک، والدین و نوجوانان صحبت می شوند.
مزایای کارگاه روانشناسی فرزند پروری
کارگاه روانشناسی فرزند پروری بر روابط والدین با فرزندان تأثیر مثبت دارند. مزایای این کلاس ها عبارتند از:
- هرچه والدین در کارگاه روانشناسی فرزند پروری بیشتر مشغول باشند، اعتماد به نفس آن ها بهتر می شود، نسبت به نقش خود به عنوان والدین مثبت تر می شوند و میزان تعامل با فرزندانشان نیز بیشتر می شود.
- هنگامی که والدین سطح و کیفیت تعامل با فرزندان خود را افزایش می دهند، فرزندان برای موفقیت در مدرسه و موفقیت شخصی بهتر می شوند.
- به روز بودن در جدیدترین و مؤثرترین تکنیک های فرزندپروری.
- والدین می توانند تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و در مورد آن ها صحبت کنند، آنچه را که می توان انتظار داشت، راه های مؤثر برای نظم و انضباط و بهترین راه ها برای آماده سازی فرزندانشان برای مدرسه به اشتراک بگذارد.
مباحث کارگاه روانشناسی فرزند پروری
1. شناختن خود به عنوان والدین
کارگاه روانشناسی فرزند پروری انتظارات والدین نوزادان و کودکان نوپا را برای خود شرح می دهد. وظایف اصلی والدین را در مراقبت از کودکان نوپا و نوزادان مشخص می کند. مناطقی که در آن نوزادان و کودکان نوپا احساس اطمینان می کنند نیز مشخص می شوند.
2. تنظیم عملکرد والدین با فرزندان
کارگاه روانشناسی فرزند پروری نمونه هایی از آنچه نوزادان و کودکان نوپا برای نشان دادن احساس خود ارائه می دهند ، ارائه می دهد. اهمیت درک و پاسخ به یک روش مفید برای سیگنال های عاطفی نوزادان و کودکان نوپا را توصیف می کند. راه هایی را که والدین می توانند با علائم و نشانه های عاطفی نوزادان و کودکان نوپا، هماهنگ شوند، مشخص می کند.
3. تقویت عزت نفس
کارگاه روانشناسی فرزند پروری به والدین کمک می کند تا دریابند که عزت نفس کودک در نوزادی شروع به رشد می کند. راه هایی را که والدین می توانند باعث افزایش عزت نفس در نوزادان و کودکان نوپا شود، مشخص می کند.
4. کمک به فرزندتان برای مقابله
کارگاه روانشناسی فرزند پروری برخی از استراتژی های مقابله با کودکان را مشخص می کند. اهمیت کمک به یک کودک را برای مقابله موثر توصیف می کند. همچنین مهارت هایی را شناسایی می کند که به کودکان در مقابله با استرس کمک می کند.
5. تنظیم حد
کارگاه های روانشناسی کودکان اهمیت و مزایای تعیین محدودیت برای کودکان را توصیف می کند. محدوده های معقول را برای کودکان مشخص می کند و راه های مناسبی برای تعیین این محدودیت ها مشخص می کند.
6. میزان استقلال کودکان
کارگاه روانشناسی فرزند پروری خصوصیات استقلال را همانطور که نوزادان و کودکان نوپا نشان داده اند، مشخص می کند. پیامدهای مثبت ارتقاء استقلال در فرزندان خردسال خود را برای والدین توصیف می کند. تعامل والدین و فرزند که موجب استقلال می شود مشخص شده است.
7. یادگیری صحبت کردن
نحوه ارتباط کودکان با استفاده از حرکات، صداها و کلمات را توضیح می دهد. به والدین کمک می کند تا اهمیت واکنش و تشویق صحبت های فرزندشان را درک کنند. روش های موثری را که والدین می توانند به فرزندشان در یادگیری صحبت کردن کمک کنند، شناسایی می کند.
8. انجام کار های روتین
به والدین کمک می کند تا کارهای روزمره برای کودکان را تشخیص دهند و اهمیت آن ها را درک کنند. در مورد روش های مؤثر برای ایجاد روال بحث می کند.
9. یادگیری از طریق بازی
کارگاه روانشناسی فرزند پروری به والدین کمک می کند تا اهمیت بازی و نقش آن در یادگیری مهارت های اجتماعی و ایجاد روابط را درک کنند. فعالیت های بازی مناسب برای کودکان را مشخص می کند.
10. ارتقاء سواد در فرزند شما
والدین را با اهمیت تشویق به خواندن و نوشتن در فرزندانشان آشنا می کند. به والدین کمک می کند تا نقش خود را در ارتقاء سواد در فرزندشان تشخیص دهند. راه هایی را که والدین می توانند مهارت های خواندن را از بدو تولد شروع کنند، شناسایی می کند.
نقش خانواده در فرزند پروری
کارگاه روانشناسی فرزند پروری تعریف گسترده تر از “خانواده” را ترویج می کند. نیازهای کودکان را شناسایی می کند و راه هایی که والدین بتوانند این نیازها را برآورده کنند، بررسی می کند. شرکت کنندگان در مورد مفاهیم تاب آوری و توسعه دارایی می آموزند و راه هایی برای پرورش فرزندان مقاوم را کشف می کنند.
عشق در پرورش فرزندان یک ویتامین قدرتمند است
درک قدرت عشق در زندگی، کودک را ارتقا می بخشد. فعالیت های کارگاه های روانشناسی کودکان شامل شناسایی راه هایی برای نشان دادن عشق به کودکان، به اشتراک گذاشتن دلایل دوست داشتن کودک هر یک از شرکت کنندگان و بحث در مورد نیاز بزرگسالان به عشق است. شامل بحث در مورد وضعیت تخریبی است که در آن به نظر می رسد والدین بسیار ناتوان از نشان دادن عشق به فرزندان هستند. کارگاه روانشناسی فرزند پروری به والدین کمک می کند تا درک کنند که کودکان طیف کاملی از احساسات را احساس می کنند. والدین یاد می گیرند که به فرزندان خود روش های مناسب و قابل قبولی برای ابراز احساسات خود بیاموزند. همچنین کارگاه روانشناسی سواد عاطفی یکی از مهمترین کارگاه های روانشناسی کلینیک پیروزی است که به شما در عشق دادن به فرزندان و خانواده کمک شایانی می کند.
اهداف اصلی کارگاه روانشناسی فرزند پروری
هدف اصلی کارگاه روانشناسی فرزند پروری این است که شرکت کنندگان ما در انتهای کارگاه در حال قدم زدن باشند و احساس کنند که برای کمک به فرزندانشان راهکارهای عملی اما مبتنی بر شواهد تهیه کرده اند. مباحث دیگری که مورد توجه قرار می گیرد عبارتند از: رسانه های اجتماعی، بازی و اینترنت، اجتماعی شدن رفتار و غذا خوردن، مشکلات خواب، قلدری، عزت نفس و انضباط.
زمان مناسب فرزند آوری
مهارتهای فرزند پروری در زمان بچه دار شدن شما بسیار مهم است. ممکن است ترس از پرورش فرزندان و بر آوردن نیاز های آن ها شما را از فرزند آوری باز دارد. در این موقعیت شما عزیزان می توانید با مراجعه به کلینیک پیروزی با کارشناسان ما جهت بهترین زمان مناسب فرزند آوری صحبت کنید. کلینیک پیروزی با روانشناسانی فوق تخصص همواره می کوشد بهترین خدمات را به شما ارائه دهد. طی جلسات مشاوره که بصورت آنلاین، حضوری و یا تلفنی انجام می شود شما عزیزان در جهت تقویت فرزند پروری گام خواهید برداشت.
سبک های فرزند پروری
سبک فرزند پروری شما می تواند همه چیز را تحت تأثیر قرار دهد، از وزن کودک شما تا میزان احساس او نسبت به خودش. این مهم است که اطمینان حاصل کنید که شیوه فرزند پروری شما از رشد و پیشرفت سالم حمایت می کند زیرا نحوه تعامل شما با فرزندتان و نحوه نظم و انضباط وی در زندگی تاثیری بر او خواهد گذاشت. محققان چهار نوع سبک فرزند پروری را شناسایی کرده اند:
-
اقتدارگرا
در این سبک، والدین در حال پرورش، پاسخگو و پشتیبان هستند اما در عین حال محدودیت های محکمی را برای فرزندان خود تعیین کرده اند. آن ها با توضیح قوانین، بحث و استدلال سعی در کنترل رفتار کودکان دارند. آن ها به دیدگاه کودک گوش می دهند اما همیشه آن را نمی پذیرند. کودکانی که با این سبک پرورش می یابند ، تمایل دارند که دوستانه، پرانرژی، شاد، خودباور، کنجکاو، مشارکتی و موفق باشند.
-
سهل گیر
در این سبک والدین، والدین با کنترل کم و محبت کم هستند. آن ها قادر به تعیین محدودیت های محکم، نظارت دقیق از فعالیت های کودکان و یا نیاز به رفتار مناسب بالغ فرزندانشان نیستند. کودکانی که با این سبک والدین پرورش یافته اند، محرک، سرکش، بی هدف، سلطه گر، پرخاشگر و کم اعتماد به نفس هستند.
-
طرد کننده
در این سبک فرزند پروری، والدین پاسخگو نیستند، در دسترس نیستند و تقاضای فرزندان را رد می کنند. کودکانی که با این سبک والدین پرورش یافته اند، اعتماد به نفس پایینی دارند و به دنبال نقش های دیگر، گاه نامناسب هستند تا بتوانند والدین نادان را جایگزین کنند.
-
مستبدانه
در این سبک فرزند پروری، از کودکان انتظار می رود که از قوانین سختگیرانه و تعیین شده توسط والدین پیروی کنند. عدم پیروی از چنین قوانینی معمولاً منجر به مجازات می شود. والدین استبدادی دلیل این قوانین را توضیح نمی دهند. اگر از شما خواسته شود توضیح دهد، والدین ممکن است به سادگی پاسخ دهند، “چون من این را گفتم”. در حالی که این والدین تقاضاهای بالایی دارند، اما پاسخگوی فرزندان خود نیستند. آن ها انتظار دارند كه فرزندانشان به طور استثنایی رفتار كنند و اشتباه نكنند، اما در مورد آنچه فرزندانشان باید در آینده انجام دهند یا از آن ها دوری كنند، راهنمایی بسیار اندكی ارائه می دهند. در صورت بروز اشتباهات معمولاً مجازات می شوند، اما فرزندانشان غالباً تعجب می کنند که دقیقاً چه اشتباهی انجام داده اند. این والدین “اطاعت و وضعیت محور هستند و انتظار دارند که دستوراتشان بدون توضیحات رعایت شود.” آنها اغلب به عنوان سلطه گر و دیکتاتوری توصیف می شوند. آنها انتظار دارند که کودکان بدون هیچ گونه سؤال از او پیروی کنند.
هر سبکی در تربیت فرزندان رویکرد متفاوتی دارد و با تعدادی از خصوصیات مختلف می توان آنها را شناسایی کرد. شما می توانید با مراجعه به کلینیک پیروزی و شرکت در کارگاه های روانشناسی از جمله کارگاه روانشناسی فرزند پروری به خود و آینده کودکانتان کمک کرده و فرزندی موفق پرورش دهید.
هزینه کارگاه روانشناسی فرزند پروری
هزینه کارگاه روانشناسی فرزند پروری برای هر زوج توسط سازمان روانشناسی تعیین شده و کلینیک پیروزی همان اندازه تصویب شده را دریافت خواهد کرد. پس لازم نیست نگران هزینه ها باشید. به زودی تاریخ ها و جزئیات کارگاه روانشناسی فرزند پروری اعلام می شود.
“برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران کلینیک پیروزی با شماره های 02177410792 ، 02177431649 ، 02177431523 ، 09203855016 تماس بگیرید.“