نحوه رفتار با خانواده همسر
پس از ازدواج، خانواده همسر بخشی جدید از زندگی شما می شود، این عقیده که می گویند من با خود فرد ازدواج میکنم و خانواده اش برایم اهمیت ندارند، کاملا اشتباه است؛ ازدواج پیوند دو نفر نیست بلکه پیوند دو خانواده است. فرهنگ، عقیده، باور، رفتار و … خانواده همسرتان به شدت در زندگی زناشویی شما تاثیر گذار است البته شاید به طور مستقیم شما شاهد این تاثیرات نباشید. قطعا حفظ تعادل بین نیازهای خود و نیازها و باورهای یک خانواده جدید کاری دشوار است، منتهی با ایجاد هماهنگی و ارتباط سازنده، می توانید بخش زیادی از تعادل دلخواه را ایجاد کنید. امروزه، یکی از دغدغه های اصلی عروس خانم ها، نحوه برخورد با خانواده همسر است چرا که اگر نتوانند رابطه درستی برقرار کنند، پس از ازدواج به مشکلات متعددی برخواهند خورد. اگر نحوه صحیح برخورد با خانواده همسرتان را نمیدانید، به شما پیشنهاد میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا ابعاد مختلف این موضوع را با هم بررسی کنیم، علاوه بر این مشاور زوج درمان متخصص این زمینه، می تواند با ارائه راهکارهای موثر، به شما کمک زیادی برای بهبود روابطتان با خانواده همسر کند.
راه های بهتر کردن رابطه با خانواده شوهر
پخته تر از قبل رفتار کنید
اول از همه باید بدانید، خانواده خودتان، شما را به صورت ذاتی دوست دارند و حدالامکان سعی می کنند تحت هیچ شرایطی موجب آزردگی خاطر شما نشوند، شما نباید این چنین انتظاری را نسبت به خانواده همسرتان داشته باشید و در برابر هر موضوع و مسئله ای خودتان را ناراحت کنید و این ناراحتی را در رفتار خود نشان دهید.
مسائل پیش پا افتاده را نادیده بگیرید
قطعا در هر جمعی، یک سری اظهارات نظر ها و بحث هایی پیش می آید که باعث ناراحتی اعضا می شود، شما باید به طور کلی اینگونه بحث ها را نادیده بگیرید و سعی کنید ذهنتان را برای درگیری با چالش های بزرگتر آماده کنید. به این نکته توجه کنید همیشه قرار نیست همه چیز مطابق با میل و خواسته شما پیش برود چرا که دیدگاه همه انسان ها با یکدیگر متفاوت است.
واسطه نداشته باشید
تحت هیچ شرایطی نفر سومی را وارد مسائل خود نکنید، مثلا مشکلات خود و خانواده همسرتان را با خواهر خود بیان نکنید. در شرایطی که از مسئله خاصی رنج می برید، ناراحتی خود را مستقیما با خانواده همسرتان در میان بگذارید.
دخالت کردن در رابطه همسرتان و خانواده اش را کنار بگذارید
موقع بحث و دعوای شوهرتان با خانواده اش، تمام سعی خود را بکنید که هیچ واکنشی نشان ندهید، طرفداری همسر خود را نکنید، بهتر است خود را مشغول کار دیگری کنید تا بحث ها به اتمام برسد.
به دنبال زمینه های مشترک باشید
مواردی را پیدا کنید که در آنها نقطه نظرهای مشترکی با خانواده همسر خود دارید، در طول دیدارهای خود با آنها در رابطه با این موضوعات به بحث بپردازید و از این طریق با آنها رابطه صمیمی تری برقرار کنید.
هیجانات خود را کنترل کنید
مدیریت کردن احساسات، در برخورد با هیجانات زندگی بسیار مهم است، خصوصا در برخورد با خانواده شوهر می بایست احساسات خود را کنترل کنید چرا که در غیر اینصورت ممکن است از رفتارهای شما سوبرداشت شود. در مهمانی ها و مجالس، وقار و متانت خود را بیشتر از هر وقت دیگری حفظ کنید. در موقعیت های اضطرابی یا عصبانیت زود تصمیم نگیرید و با آرامش صحبت کنید.
رفت و آمد با خانواده همسر چقدر و چگونه باشد؟
رعایت اعتدال در هر امری بسیار مهم و ضروری است؛ چرا که افراط و تفریط در هر کاری موجب آسیب و زیان می شود. در رفت و آمد با خانواده همسر نیز می بایست اصل اعتدال را رعایت نمایید. متاسفانه برخی از خانم ها اینطور تصور می کنند که اگر رفت و آمد خود را با خانواده همسرشان بیشتر کنند، همانقدر بیشتر در دل آنها جای می گیرند در صورتی که واقعیت اینطور نیست زیرا در همین مهمانی ها ممکن است بر سر یک سری مسائل حرمت ها بین اعضا از بین بروند، افراد با کنایه با یکدیگر صحبت کنند و …
از طرف دیگر، برخی فکر می کنند، هر چقدر یکدیگر را کمتر ببینند، بهتر است اما این چنین هم، روابط به مرور تیره و تار شده و دو خانواده از یکدیگر دلسرد می شوند.
چگونگی برخورد با دخالت خانواده همسر
دخالت در زندگی شخصی و زناشویی برای همه امری ناخوشایند است اما بیشتر خانواده ها ناخواسته و برای بهتر شدن زندگی فرزندشان، گاهی اوقات دخالت میکنند که موجب آشفتگی خاطر عروس خانواده می شود؛ در چنین مواقعی اول از همه می بایست خونسردی خود را حفظ کنید چرا که در زمان عصبانیت نمی توانید به درستی تصمیم بگیرید همچنین دیگران به گفته های شما اعتماد نخواهند کرد. پس از اینکه آرامش خود را به دست آوردید، به روشنی بیان کنید که در رابطه با آن موضوع خاص، در زمان مناسب خودتان و همسرتان همفکری خواهید کرد و با یکدیگر قادر به حل مشکلات خواهید بود.
نکات طلایی نحوه رفتار با خانواده همسر
- همواره خودتان باشید.
- چیزی را که آنها دوست ندارند، بیان نکنید.
- گاهی اوقات غذاهایی که آنها دوست دارند، برایشان بپزید.
- خونگرم باشید.
- با آنها با ملایمت صحبت کنید.
- با احتیاط رفتار کنید.
- رابطه همسرتان با خانواده اش را زیر سوال نبرید.
- در بحث های خانوادگی آنها دخالت نکنید و …
کلام آخر
یکی از مهم ترین اصولی که می بایست بعد از ازدواج رعایت شود، مدیریت روابط با خانواده همسر است، به شما توصیه میکنیم برای آموزش نحوه مدیریت روابط، به روانشناس متخصص این زمینه مراجعه کنید. مشاور شما می تواند به وضوح برایتان مشخص کند: چه زمانی رفت و آمد کنید؟ میزان دقیق رفت و آمد چقدر باشد؟ در موقعیت های مختلف چه برخوردی داشته باشید و …
دریافت نوبت:
شماره تماس یپروزی: ۰۲۱۷۷۴۳۱۶۴۹
شماره تماس قیطریه: 02126456903
ساعات کار
روزهای هفته | 8:00 – 17:00 |
پنج شنبه | با هماهنگی |
جمعه | تعطیل |
تماس:۰۲۱-۷۷۴۳۱۶۴۹
آخرین مطالب
علائم اختلال دو قطبی و روشهای درمان آن
اختلال دو قطبی اختلال دو قطبی یکی دیگر از انواع بیماری های روانی می باشد که تشخیص و درمان دقیق آن بر عهده متخصص مربوطه است که دارای تخصص و سابقه در این زمینه [...]
چه ارتباطی میان فتیش و تروما وجود دارد؟
ارتباط احتمالی بین فتیش و تروما فتیش یا اختلال فتیشیسم جنسی را می توان به عنوان یک کشش جنسی شدید به یک شی یا یکی از اعضای بدن، تعریف کرد. این اختلال گاهی آنقدر [...]